Privacyverklaring Passie voor Opruimen

 

In deze privacyverklaring lees je welke persoonsgegevens Passie voor Opruimen van haar relaties verwerkt, voor welke doeleinden we dit doen en hoe we deze gegevens beschermen.

 

Kort samengevat: wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet.

 

Over Passie voor Opruimen

Passie voor Opruimen is een handelsnaam van Petra Hundepool-Hagendijk.

 

Onder deze handelsnaam worden de volgende diensten aangeboden:

  • individuele coaching op locatie
  • online verkoop van producten zoals producten die van pas komen bij het opruimen/organiseren/budgetteren
  • verkopen van tweedehands spullen

 

Petra Hundepool-Hagendijk beheert de volgende website:

www.passievooropruimen.nl

 

en haar eigen gegevens zijn:

Petra Hundepool-Hagendijk
Katschiplaan 110
2496 ZN Den Haag
info@passievooropruimen.nl

KvK-nummer: 77133358

 

Welke gegevens verzamelen we en waarom?

 

Wanneer iemand een contactformulier invult

Naam (zoals ingevuld)

E-mailadres

Telefoonnummer

IP-adres

Locatiegegevens, zoals vanaf welk apparaat een bezoeker onze site benadert.

Deze persoonsgegevens gebruiken we om de gevraagde informatie toe te sturen of om contact op te nemen voor het bespreken van vragen over onze producten of dienstverlening.

 

Wanneer iemand een product koopt

Voor- en achternaam

E-mailadres

Telefoonnummer

Indien van toepassing: bedrijfsnaam

Straat en huisnummer

Postcode en woonplaats

IP-adres

Locatiegegevens, zoals vanaf welk apparaat een bezoeker onze site benadert.

 

Betaling geschied via betaalverzoek of overboeking. De gegevens zijn zichtbaar op ons rekeningnummer maar worden verder niet verzameld of verwerkt.

 

Wanneer iemand zichzelf opgeeft voor individuele coaching of hiervoor wordt opgegeven:

Voor- en achternaam

E-mailadres

Adresgegevens

Telefoonnummer

Overige persoonsgegevens die iemand zelf verstrekt bijvoorbeeld door een intakeformulier in te vullen, in correspondentie en telefonisch.

Gegevens over de gezondheid, indien relevant. Deze vallen in de Wet AVG onder bijzondere persoonsgegevens

 

Wij verzamelen deze gegevens in een persoonlijk intakegesprek, en niet via een formulier op de website. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt, tenzij de betrokkene daar uitdrukkelijke toestemming voor geeft, bijvoorbeeld omdat dit nodig is voor rapportage aan derden. Daarnaast gebruiken we de gegevens om na afloop van de begeleiding een evaluatieformulier te sturen en voor borging enkele maanden na afloop.

 

Wanneer iemand gebruik maakt van de service voor het verkopen van tweedehands spullen

Voor- en achternaam

E-mailadres

Adresgegevens

Telefoonnummer

Bankrekeningnummer

 

Wij verzamelen deze gegevens om de overeenkomst uit te kunnen voeren. Deze gegevens worden niet aan

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Passie voor Opruimen neemt de bescherming van persoonsgegevens serieus en heeft maatregelen getroffen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als je de indruk hebt dat je gegevens niet goed beveiligd zijn of heb je aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan direct contact met ons op via info@passievooropruimen.nl.

 

Cookies of vergelijkbare technieken

De site van Passie voor Opruimen gebruikt alleen functionele en analytische cookies die geen inbreuk maken op de privacy, en daarom hoeven wij je gelukkig niet lastig te vallen met hinderlijke cookiebanners of cookiewalls. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op computer, tablet of smartphone. Daarmee kunnen we zien welke pagina’s onze bezoekers interessant vinden. We gebruiken ook enkele cookies om de technische werking van de website te optimaliseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Wil je de cookies na afloop van je bezoek aan onze sites verwijderen, gebruik dan de combinatietoets CTRL+Shift+DEL.

 

Delen van persoonsgegevens met derden

Passie voor Opruimen verkoopt gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

Onze verwerkingspartners zijn:

Jouwweb (website programma)

Google Analytics

 

Bewaartermijn van gegevens

Wij schonen de onze bestanden regelmatig op. De boekhoudgegevens bewaren we tenminste 7 jaar, onder andere om aan onze wettelijke verplichting te voldoen. Gegevens van klanten met wie wij een relatie hebben opgebouwd, worden terughoudend opgeschoond omdat wij de historie met onze klanten koesteren.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Wil je weten welke gegevens wij bewaren, vraag ons er dan gerust om. Onze bezoekers en klanten hebben het recht om hun persoonsgegevens in te zien en te corrigeren.

 

Onze privacyverklaring wordt regelmatig bijgewerkt. Deze versie dateert van 28 juli 2020.