Mijn passie inzetten om andere mensen te helpen. Dat is wat ik wil bereiken met passievooropruimen.nl. Ik geloof er oprecht in dat een opgeruimde prettige leefomgeving zorgt voor minder stress, meer kwalitatieve ontspanning (omdat je meer rust in je hoofd ervaart) en daarmee uiteindelijk dus bijdraagt aan de mate van geluk.

Mijn naam is Petra Hundepool, ik ben 35 jaar en woon met mijn gezin in Den Haag Ypenburg. Waar de een wegrent voor chaos of met zijn handen in zijn haar zit, krijg ik er juist energie van. Ordenen, sorteren, uitzoeken, categoriseren het zit allemaal van nature in mijn genen én ik vind het ook nog eens superleuk om te doen. Daarnaast heb ik een gezonde tic voor mandjes, bakjes en dozen waarin ik graag alles een mooi opgeruimd plekje geef.

 

Is het bij mij dan altijd opgeruimd en georganiseerd? Nee, niet altijd opgeruimd. Maar wel georganiseerd. Alles heeft een plek en past in de kasten. Er zit systeem in mijn wasmanden, kledingkasten en opbergruimtes. Maar als ondernemer én parttime (in loondienst) werkende moeder van drie jonge kinderen (0, 3 en 6) bevind ik mij in de levensfase die ook wel bekend staat als de tropenjaren. En drie jonge kinderen hebben nou eenmaal veel spullen (en vooral veel te veel speelgoed). Dus nee, het is niet altijd perfect. Gelukkig hoeft het voor mij ook niet perfect te zijn. Als het maar overzichtelijk en geordend is in de ruimtes waar ik de behoefte heb aan rust. 

 

Ik ben met passie voor opruimen begonnen na ruim 10 jaar in de commerciële en financiële dienstverlening te hebben gewerkt. Mensen omschrijven mij als integer, betrouwbaar, discreet en geduldig. Ik kan heel goed luisteren en oordeel niet snel ergens over. Samen met mijn praktische en hands on mentaliteit, eigenschappen waarmee ik jou graag passend wil begeleiden en coachen in jouw persoonlijke opruim project/ -traject.